Baltarusijos virtuvė (119)

Siaurinkite paieškos rezultatus
Rušiuoti pagal:
Mėsos ir kaulų sultinys
Mėsos ir kaulų sultinys Ingredientai: 6 stiklinės vandens, 600 gramų mėsos su kaulais, 1 morka, 1 salieras, Petražolių truputį Krapų truputį 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, Druskos pagal…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Sūdyti agurkai
Sūdyti agurkai Ingredientai: Agurkų truputį Krapų truputį Garstyčių grūdelių truputį Druskos truputį
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Bulvių ir obuolių kotletai
Bulvių ir obuolių kotletai Ingredientai: 1 kg bulvių 200 g obuolių (Obuolys) 30 g sviesto 2 kiaušiniai 50 g miltų 3 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 60 g maltų džiūvėsėlių…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Šaltiena pagal Neringą
Šaltiena pagal Neringą Ingredientai: 0,5 kiaulės galvos 2 morkos 1 svogūnas Prieskonių Lauro lapelių
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Bulvių košės ir pievagrybių apkepas
Bulvių košės ir pievagrybių apkepas Ingredientai: 7-8 bulvės 50g fermentinio sūrio 20g sviesto 1/2 stiklinės pieno 250g pievagrybių 100-150g rūkytos šoninės bulvių prieskoniai, pipirai
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kiaušiniai įdaryti grybais
Kiaušiniai įdaryti grybais Ingredientai: 10 kiaušinių, 100 gramų džiovintų grybų, 150 gramų majonezo, 50 gramų krapų, 2 salotos, 5 maži pomidorai, 1 svogūnas
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Varškėčiai su bulvėmis
Varškėčiai su bulvėmis Ingredientai: 4—5 virtos bulvės, 300 g varškės, kiaušinis, stiklinė miltų, 2 šaukštai cukraus, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės.
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Sklindžiai su varškės padažu
Sklindžiai su varškės padažu Ingredientai: 2 kiaušiniai žiuspnelis muskato 1/2 šaukštelio druskos 1 svogūnas 800 g bulvių 20 g miltų 8 šaukštai aliejaus Padažas: laiškinių česnakų…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis Ingredientai: 700 g neriebios kiaulienos, 1 l šviežių voveraičių, 1 svogūnas, 2 morkos, 100 g sviesto, 3 šaukštai grietinės, 1 šaukštas miltų, pipirų,…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Bulviniai paplotėliai su varškės padažu
Bulviniai paplotėliai su varškės padažu Ingredientai: 10-12 bulvių 100 g karštai rūkytų lašinukų 1 svogūnas 1 kiaušinis 3-4 šaukštai miltų 200 g varškės 0,5 stiklinės pieno 0,5 stiklinės grietinės…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Su cukrumi trintos mėlynės ir žemuogės
Su cukrumi trintos mėlynės ir žemuogės Ingredientai: 2 kg mėlynių 2 kg žemuogių (Žemuogės ir braškės) 6 kg cukraus
Ivertinimas:
Komentarai: 4
Žagarėliai I
Žagarėliai I Ingredientai: 1 stiklinė miltų 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas acto arba spirito grietinės aliejaus kepimui cukraus pudros
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Baltarusiškas meduolis
Baltarusiškas meduolis Ingredientai: 210 g riešutinės chalvos 1 stiklinė cukraus 3 stiklinės miltų 1 kiaušinis 3/4 stiklinės slyvų džemo 1 šaukštelis sodos vanilinio cukraus cinamono…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Žagarėliai
Žagarėliai "Gardumėlis" Ingredientai: 1,25 stiklinės miltų 5 tryniai 2 šaukšteliai tirštos grietinės 1 šaukštelis cukraus 1 šaukštelis acto citrinos sulčių arba spirito 500 g taukų…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kriaušių kubelių uogienė
Kriaušių kubelių uogienė Ingredientai: 2 kg kriaušių 3 kg cukraus 10 gvazdikėlių (Gvazdikėliai)
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Troškinti kelmučiai
Troškinti kelmučiai Ingredientai: 500 gramų kelmučių 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas grietinės 2 svogūnai truputį maltų čili pipirų arba aitriosios paprikos 0.5 šaukštelio…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Faršo blynai
Faršo blynai Ingredientai: 400 g. faršo; 1/2 stiklinė miltų; 1/5 stiklinė pieno; 1 didelis kiaušinis; kiaulienos prieskonių, druskos; aliejaus kepimui.
Ivertinimas:
Komentarai: 5
Bulvių košė (Deimanto)
Bulvių košė (Deimanto) Ingredientai: bulvės, prieskoniai, sviestas, pienas.
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Burokėlių sriuba su grybais
Burokėlių sriuba su grybais Ingredientai: 20 g. margarino; 200 g. grybų marinuotų arba jau išvirtų; 4 didelės bulvės; 1 morka; 400g. marinuotų burokėlių; 100 ml. grietinėlės; 1 kubelis…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Salierų salotos su morkomis
Salierų salotos su morkomis Ingredientai: 200 g salierų šaknų 200 g porų 200 g morkų 200 g majonezo 30 g acto 20 g cukraus 50 g vandens
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!