Ispanijos virtuvė (29)

Siaurinkite paieškos rezultatus
Rušiuoti pagal:
Ispaniška šalta sriuba
Ispaniška šalta sriuba Ingredientai: pomidorų-1 kg saldžiųjų pipirų-100 g agurkų-100 g alyvuogių aliejaus-150 ml česnako-1 skiltelės kietesnio batono-100 g vynuogių acto-1 šaukšto…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Ispaniškas omletas su bulvėmis
Ispaniškas omletas su bulvėmis Ingredientai: 500 g bulvių, 100 g alyvuogių, 6 kiaušinių, žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų, aliejaus kepti.
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Sotusis omletas (Jolantos)
Sotusis omletas (Jolantos) Ingredientai: 1 bulvė, 1 skiltelė česnako, 4-5 kiaušiniai, 1 svogūno galvutė, 1 morka arba šiek tiek pievagrybių, 1 indelis marinuotų žirnelių, dešros arba…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Troškinti moliuskai
Troškinti moliuskai Ingredientai: 1kg moliuskų 3 svogūnai 4 česnako skiltelių 200 ml grietinėlės Prieskonių,lauro lapelių
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Salotos su tunu ir daržovėmis
Salotos su tunu ir daržovėmis Ingredientai: 1 tuno indelis 2 kiaušiniai 1 agurkas 2 pomidorai Petražolių Alyvuogių aliejaus Alyvuogių
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Įdarytos paprikos su vištiena
Įdarytos paprikos su vištiena Ingredientai: 5 paprikos 200 g keptos vištienos 100 g ryžių Prieskonių Petražolių 150 g sūrio
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kiauliena, marinuota vyne
Kiauliena, marinuota vyne Ingredientai: 1 kg kiaulienos 300 ml sauso balto vyno 100 ml citrinos sulčių 2 šaukšteliai garstyčių 2 šaukšteliai aliejaus prieskonių
Ivertinimas:
Komentarai: 4
Įdaryti pomidorai su faršu
Įdaryti pomidorai su faršu Ingredientai: 5 pomidorai 300g kiaulienos faršo, 100 g ryžių, druska, pipirai, bazilikas
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Trinta ir cukinijų sriuba
Trinta ir cukinijų sriuba Ingredientai: 1 cukinija 6 bulvės 1 morka 1 svogūnas 2 batono riekelės
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Lietiniai su varške ir persikais
Lietiniai su varške ir persikais Ingredientai: 1,5 stiklinės miltų, 1 stiklinė pieno, 1 stiklinė vandens, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas druskos aliejaus kepimui Įdarui: 250 g varškės Keli šaukštai…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Baklažanų kepsnys
Baklažanų kepsnys Ingredientai: 1 baklažanas; 1 nedidelis svogūnas; 2 skiltelės česnako; 1 didelė morka; 3 šaukštai pomidorų padažo; 250 g maltos mėsos; 70 g fermentinio sūrio;…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Įdarytos paprikos
Įdarytos paprikos Ingredientai: 5 paprikos, 300 g kiaulienos faršo, 100 g ryžių, druska, pipirai, bazilikas.
Ivertinimas:
Komentarai: 37
Dešrelės raudoname vyne
Dešrelės raudoname vyne Ingredientai: 4-5 dešrelės 1 stiklinė raudono vyno 50 g maltų džiūvėsėlių čiobrelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 lauro lapas (Lauro lapas) aliejaus kepimui…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Salotos su krevetėmis ir grybais
Salotos su krevetėmis ir grybais Ingredientai: 6 porcijos 3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Ispaniškas ryžių troškinys
Ispaniškas ryžių troškinys Ingredientai: 700 g viščiuko gabaliukų 1 svogūnas 300 g šaldytų žaliųjų žirnelių 2 šaukštai aliejaus 150 g ilgagrūdžių ryžių druskos, pipirų 3/8…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Citrusinis šerbetas
Citrusinis šerbetas Ingredientai: 1 šaukštas želatinos 375 ml šalto virinto vandens 125 ml verdančio vandens 250 g cukraus 250 ml citrinų, apelsinų arba greipfrutų sulčių (gali…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Citrusinis sirupas
Citrusinis sirupas Ingredientai: 1,5 stiklinės sirupo gauti reiks: 2 citrinų; 2 mandarinų arba apelsino; 1 stiklinės cukraus.
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Gazpačio
Gazpačio Ingredientai: 1 agurkas 1 raudona paprika 1 raudonas svogūnas 1 litras pomidorų sulčių Druskos pagal skonį Maltų baltųjų pipirų pagal skonį Truputį balzaminio…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Krevečių salotos
Krevečių salotos Ingredientai: 250 g virtų ryžių, 1 didelis pomidoras, 1 mažas svogūnas, 1/2 raudonos saldžiosios paprikos, 300 g šaldytų virtų krevečių. Padažui: 50 g alyvų…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Balta duona su džiovintais vaisiais „Brioche“
Balta duona su džiovintais vaisiais „Brioche“ Ingredientai: Mielių mišinys: Šviežios mielės 15 g arba 2 arb. šaukšt. sausų mielių Pienas (šiltas) 3 valg. šaukšt. Cukrus 1 arb. šaukšt. Miltai, kvietiniai…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!