Rusijos virtuvė (575)

Siaurinkite paieškos rezultatus
Rušiuoti pagal:
Velykų desertas “Pascha”
Velykų desertas “Pascha” Ingredientai: 500 g varškės, 200 g sviesto, 200 g cukraus, 5 kiaušinių tryniai, 100 g grietinės, vanilinio cukraus, po 50 g razinų, džiovintų abrikosų, cukatų,…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Baltoji mišrainė su konservuotais svogūnėliais
Baltoji mišrainė su konservuotais svogūnėliais Ingredientai: Bulvės, virtos - 5 vienetai Morkos, virtos - 2 vienetai Konservuoti žirneliai - 100 gramų Konservuoti svogūnėliai – 100 gramų Marinuoti agurkai…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Uralo salotos
Uralo salotos Ingredientai: 100-150 g virtos mėsos, 2-3 kiaušiniai, keli marinuoti agurkai, 50 g kieto sūrio, 1/3 skardinės žirnių
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Nevirtų aviečių sulčių drebučiai
Nevirtų aviečių sulčių drebučiai Ingredientai: 1 l aviečių sulčių 1,3-1,5 kg cukraus
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Uogų padažas desertams
Uogų padažas desertams Ingredientai: Braškės, ar mėlynės, avietės Cukrus, pagal skonį
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Plokštainis su varške ir abrikosais
Plokštainis su varške ir abrikosais Ingredientai: 130 g miltų 60 g sumaltų graikinių riešutų 60 g sviesto 65 g cukraus 1 kiaušinis druska 2 puodukai konservuotų abrikosų (1 puodukas - apie 250…
Ivertinimas:
Komentarai: 4
Požarskio vištienos kotletai
Požarskio vištienos kotletai Ingredientai: 1 išdarinėtas broileris 2 sudžiuvusios bandelės 200 g grietinėlės 150 g sviesto 2 kiaušiniai Druskos Pipirų Miltų pavoliojimui
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kepta aviena
Kepta aviena Ingredientai: 800 gramų avienos nugarinės, 20 gramų taukų (kiaulių), 2 morkos, Petražolių, 1 salieras, 1 poras, 2 svogūnai, Juodųjų pipirų truputį Lauro…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Blynukai smaguriams
Blynukai smaguriams Ingredientai: 2 kiaušiniai 0,5 l pieno 3 šaukštai cukraus miltų 0,5 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1 šaukštelis cinamono (Cinamonas) 3 bananai…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Orkaitėje keptos bulvių puselės
Orkaitėje keptos bulvių puselės Ingredientai: 2 didelės bulvės, 2 šaukšteliai aliejaus, druskos, 100 g. tarkuoto fermentinio sūrio, Kiaušinių ir ančiuvių įdaras: 2 virti susmulkinti kiaušiniai,…
Ivertinimas:
Komentarai: 3
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais Ingredientai: 1kg naminės varškės 2 kiaušiniai 450g cukraus stiklinė pieno 700g juodųjų serbentų
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Pikantiški migdolai
Pikantiški migdolai Ingredientai: 350g. migdolų, šaukštas alyvų aliejaus, žiupsnelis maltos paprikos, druskos.
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Mėsos ir kaulų sultinys
Mėsos ir kaulų sultinys Ingredientai: 6 stiklinės vandens, 600 gramų mėsos su kaulais, 1 morka, 1 salieras, Petražolių truputį Krapų truputį 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, Druskos pagal…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Grybų padažas II
Grybų padažas II Ingredientai: 100 g džiovintų baravykų 2 svogūnai 1 stiklinė sultinio 2 šaukštai grietinės 1 šaukštas miltų 20 g riebalų
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Lietiniai su morkų ir razinų įdaru Ingredientai: 250 g miltų 625 ml pieno 1 kiaušinis 1 šaukštelis cukraus 2 šaukštai aliejaus Įdarui: 6 morkos 60 g razinų 4 šaukštai cukraus 2,5 šaukšto…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Lengvas pyragas
Lengvas pyragas Ingredientai: 5 kiaušiniai 200 g margarino 1 stiklinė cukraus 0,5 stiklinės kvietinių miltų 1 stiklinė bulvių krakmolo citrinų aliejaus arba truputį sutarkuotos…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Citrinų pyragas su migdolais
Citrinų pyragas su migdolais Ingredientai: 250 g miltų 1 kiaušinis 1 kiaušinio trynys žiupsnelis druskos 1 50 g sviesto Įdaras 200 g maltų migdolų 150 g miltinio cukraus tarkuota citrinos…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kečupo padažas
Kečupo padažas Ingredientai: 2 l pomidorų tyrės (Pomidorai)
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Keptas karpis
Keptas karpis Ingredientai: 1 kilogramas karpio, 1 šaukštas kvietinių miltų, 0.5 stiklinės aliejaus, 3 juodųjų pipirų, 2 lauro lapeliai, 4 šaukštai džiūvėsėlių, Druskos…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Sviestas su žalumynais
Sviestas su žalumynais Ingredientai: 30 gramų petražolių, 30 gramų svogūnų laiškų, 30 gramų krapų, 250 gramų sviesto, 2 skiltelės česnakų, Druskos pagal skonį Juodųjų pipirų…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!