Mėsos šonkauliukų “Kelmas”

Mėsos šonkauliukų “Kelmas”
Mėsos šonkauliukų “Kelmas”
Balsų: 4, Vidutiniškai: 4 iš 5
Sudedamos recepto dalys
juostos kiaulienos šonkauliukų;
2,5kg kiaulienos faršo (jei norite, galite naudoti ir vištienos);
3 svogūnų;
2 morkų;
2 šaukštų garstyčių;
druskos;
pipirų;
maltos paprikos;
maltos mėsos prieskonių;
3 skiltelių kapoto česnako;
1 kiaušinio;
3 šaukštų grietinės
Paruošimas

Pamarinuokite šonkauliukus – įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite sojų ir voičesterio padažu (ar kaip tik pageidaujate ar mokate marinuoti mėsą), uždenkite ir palikite per naktį. Pakepinkite supjaustytas morkas ir svogūnus. Sudėkite visas likurias sudedamasias dalis į faršą ir gerai išmaišykite. Kepimo skardą išklokite kepimo folija. Iš šonkauliukų suformuokite “šulinį”, galus (jei nesilaiko) galite susmeigti dantų krapštukais. Į vidų sukrėskite faršą, aptepkite plaktu kiaušiniu. Šonkauliukus (kad neišsileistų) apvyniokite storu siūlu. Kepkite 2 valandas 180 laipsnių orkaitėje. Prieš patiekiant siūlą nukirpkite.

Gairės

Raudona mėsa , Veršiena , Paukštiena , Kiauliena , Jautiena , Kiaušiniai ir pieno produktai , Daržovės , Mėsos receptai su nuotraukomis , Šonkaulių receptai , Šonkauliukų gaminimas

Rašyti komentarą
Vardas * El.pastas *
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!