Mieliniai čeburėkai

Mieliniai čeburėkai
Mieliniai čeburėkai Mieliniai čeburėkai
Balsų: 5, Vidutiniškai: 3.4 iš 5
Sudedamos recepto dalys
Tešlai:
500g. miltų;
30g. mielių;
2 kiaušiniai;
~ 1 stiklinė vandens.

Įdarui :
600g. faršo;
1 šaukšto grybų buljono;
1 kiaušinio;
svogūno;
prieskonių, druskos, pipirų.
Paruošimas

Iš tešlai skirtų produktų padarykite mielinę tešlą ir palikite šiltai 30 min. Buljoną ištirpinkite 4 šaukštuose šilto virinto vandens ir įpilkite į faršą. Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, druskos, pipirų ir viską išmaišykite. Iš tešlos iškočiokit 1 cm. storio lakštą. Išpjaukit norimo dydžio apskritimą, į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 min. kad dar pakiltų. Kepkite įkaitintame aliejuje. SKANAUS

Gairės

Karšti užkandžiai , Garnyrai , Raudona mėsa , Kiauliena , Kiaušiniai ir pieno produktai , Miltai, kruopos , Rusijos virtuvė , čeburėkai , čeburėkai su mėsa , čeburėkų gaminimas , Čeburėkų receptai , Čeburėkų receptas , čeburėkų tešla , mielinė tešla , Patiekalai su faršu , receptai pietums , receptai su faršu

Rašyti komentarą
Vardas * El.pastas *
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!