Kategorijos

Pagal tipą

Ar zinai kad...

Dešros apvalkalas turi būti sausas, be gleivių, tuo labiau, pelėsių. Perpjautos dešros pjūvis – sultingas, be tamsių dėmių. Norėdami jas paslėpti „išradingi” prekeiviai padažo dešrą fuksinu – tai sintetinis, raudonos spalvos dažiklis. Šį triuką galima išaiškinti apipylus dešrą degtine. Fuksinas nudažys alkoholį raudonai. Kitas patarimas >

Mes Facebook`e

Pietūs tinginiams

Pietūs tinginiams
Pietūs tinginiams
Balsų: 2, Vidutiniškai: 5 iš 5
Sudedamos recepto dalys
Faršas, 500 gramų
Fermentinis sūris, 300 gramų
Šampinjonai, 200 gramų
Majonezas
Paruošimas

Faršą pasūdykite, sudėkite į aliejumi išteptą formą. Viršų padenkite majonezo sluoksniu, sudėkite pjaustytus šampinjonus. Viską užbarstykite tarkuotu sūriu ir kepti įkaitintoje orkaitėje pusvalandį. Gaunasi labai skanus patiekalas minimaliomis pastangomis.

Gairės

Raudona mėsa , Daržovės , Orkaitėje

Rašyti komentarą
Vardas * El.pastas *
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!