Pyragėliai su obuoliais ir cinamonu

Pyragėliai su obuoliais ir cinamonu
Pyragėliai su obuoliais ir cinamonu
Balsų: 2, Vidutiniškai: 5 iš 5
Sudedamos recepto dalys
200 g sluoksniuotos tešlos;
1 obuolys;
2 šaukšteliai cinamono;
2 šaukštai cukraus.
Paruošimas

Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)

Gairės

Sausainiai , Pyragaičiai , Bandelės , Miltai, kruopos , Vaisiai ir uogos , Prancūzijos virtuvė , Austrijos virtuvė , Bandelės su obuoliais , Bemielė sluoksniuota tešla , Bemielės sluoksniuotos tešlos receptai , Bemielės tešlos pyragėliai , Išbandyti pyragėlių receptai su nuotraukomis , Išbandyti receptai su nuotraukomis , Išbandyti receptai su obuoliais , Kepiniai su obuoliais , Patiekalai vaikų gimtadieniui , pyragaičiai su obuoliais , Pyragėliai vaikams , pyragėlių receptas , receptai su obuoliais , saldumynai vaikams , Saldūs kepiniai su obuoliais

Rašyti komentarą
Vardas * El.pastas *
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!