Šparagų suflė

Šparagų suflė
Šparagų suflė
Balsų: 0, Vidutiniškai: 0 iš 5
Sudedamos recepto dalys
Šparagai, 100 gramų
Česnakas, 3 skiltelės
Čiobrelių, 0,5 arbatinio šaukštelio
Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
Džiuvesėlių, 50 gramų
Miltai, 3 valgomieji šaukštai
Grietinėlė, 200 mililitrų
Muskatas, 0,5 arbatinio šaukštelio
Garstyčios
Kmynai
Imbieras
Pipirai
Sūris, fermentinis, 100 gramų
Tryniai, 3 vienetai
Baltymai, 5 vienetai
Paruošimas

Šparagai susmulkinami ir verdami pasūditame vandenyje apie 5 minutes. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti visus prieskonius. Viską maišant kepti apie 5 minutes. Į sviestą su prieskoniais suberti džiūvėsius, viską išmaišyti. Šparagus sutrinti su smulkintuvu ar virtuviniu kombainu kad būtų tiršta masė. Supilti grietinėlę, tarkuotą sūrį ir miltus, dar kartą išmaišyti. Kiaušinio trynius ir baltymus išplakti atskirai. Į šparagų masę supilti sviestą su prieskoniais ir trynius, viską išmaišyti. Tuomet supilti plaktus baltymus ir atsargiai juos įmaišyti. Išmaišius visus ingredientus supilti į kepimo indus ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Gairės

Daržovės , Orkaitėje

Rašyti komentarą
Vardas * El.pastas *
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!