Kategorijos

Pagal tipą

Ar zinai kad...

Arbata gerina mąstymą, nuotaiką, atmintį, mažina nuovargį, didina darbingumą bei fizinį ir protinį aktyvumą. Ji skatina širdies veiklą, gerina šlapimo išsiskyrimą, didina arterinį kraujospūdį, stiprina kraujagyslių sieneles. Arbata palengvina migrenos priepuolį, rekomenduojama esant depresinėms būklėms, hipotonijai (sumažėjusiam spaudimui), pablogėjusiai atminčiai, sergant virškinimo sistemos ligomis. Arbata vartojama ir kaip išorinis vaistas esant saulės nudegimams (kompresai). Kitas patarimas >

Mes Facebook`e

Su sūriu keptos bulvės

Su sūriu keptos bulvės
Su sūriu keptos bulvės
Balsų: 2, Vidutiniškai: 5 iš 5
Sudedamos recepto dalys
Bulvės, 1 kilogramas
Miltai, 2 valgomieji šaukštai
Sviestas, 50 gramų
Sūris, 100 gramų
Svogūnas
Žalumynai
Pienas, 1 litras
Pipirai
Druska
Paruošimas

Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, Sūrį sutarkuoti. Svogūnas supjaustyti. Sviestą ištirpinti. Sudėti miltus gerai išmaišyti. Supilti pieną. Maišant kaitinti. Sudėti prieskonius. Į pieną sudėti dalį sūrio. Į kepimo indą įpilti gautą padažą, ištepti indą. Išdėlioti bulvių griežinėlius. Ant bulvių užbarstyti svogūną. Užpilti keletą šaukštų padažo, vėl išdėlioti bulves, užpilti padažą, ir ant viršaus uždėti eilutę bulvių.Užbarstyti likusį sūrį ir žalumynus. Indą uždengti folija ir kepti orkaite 45 minutes 200 laipsnių orkaitėje.

Gairės

Bulvės , Orkaitėje

Rašyti komentarą
Vardas * El.pastas *
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!