Žuvies dešrelės

Žuvies dešrelės
Žuvies dešrelės
Balsų: 0, Vidutiniškai: 0 iš 5
Sudedamos recepto dalys
Šaldyta žuvis, 1 kilogramas
Malti džiūvesėliai, 200 gramų
Šviežia lašiša, 300 gramų
Kiaušiniai, 2 vienetai
Kiaulienos žarnos, 1 vienetas
Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
aliejus kepimui
Prieskoniai
Paruošimas

Lašišą supjaustyti mažais kubeliais, kitą žuvį sumalti mėsmale, pridėti prieskonių, džiūvėsėlių ir porą valandų palikti šaldytuve, kad išbrinktų džiūvėsėliai. Tada įmušti kiaušinius ir masę gerai išminkyti. Dešrelėms skirtas žarnas išplauti šaltame vandenyje (jos paprastai būna gerai pasūdytos). Su mėsmale į žarnas prikimšti žuvies masės. Įdaro turi būti ne per daug, nes kepamos dešrelės plėsis. Keptuvėje aliejų sumaišyti su sviestu ir kepti dešreles. Stebėti, kad nesutrūkinėtų, o šiek tiek pakepinus subadyti mediniu dantų krapštuku.

Gairės

Žuvis , Orkaitėje

Rašyti komentarą
Vardas * El.pastas *
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!