Straipsniai (29)

Daržovės – vitaminų šaltinis
Daržovės – vitaminų šaltinis Daržovės tai būtina ir nekrintanti į akis mūsų mitybos dalis, daranti didžiulį poveikį visiems mūsų virškinimo organams. Nustatyta,…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Ką turime žinote apie agurkus?
Ką turime žinote apie agurkus? Tai vienas seniausių žmonių vartojamų augalų. Agurkai auginami jau daugiau kaip 6000 metų. Jų gimtinė laikoma Indija. Dabar Šiaurės vakarų…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Patarimai ruošiant salotas
Patarimai ruošiant salotas 1. Kaip plauti daržoves Šakniavaisiai (bulvės, morkos, burokėliai, ropės, griežčiai) plaunami tam skirtu šepetėliu.Salotos, špinatai,…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kaip gerti kava?
Kaip gerti kava? KAVA dažnai geriama su pienu, grietinėle, ledais. Juodą kavą gaila užplikyti ne vandeniu, bet pienu.Karšta kava pilama į pašildytus…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kaip valgomi saldieji patiekalai?
Kaip valgomi saldieji patiekalai? TORTAI, PYRAGAI, RIESTAINIAI patiekiami supjaustyti, į lėkšteles jie dedami mentele, žnyplėmis ar didele šakute. Pyragaičiai valgomi…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kūčių  tradicijos
Kūčių tradicijos Kūčių pavadinimas kilęs nuo pagrindinio šios šventės patiekalo, skirto namiškiams ir protėvių vėlėms, pavadinimo. Pirmus…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Veido priežiūra žiemą
Veido priežiūra žiemą Prieš pat eidama į lauką, žiemą naprauskite veido ir neplaukite rankų. Jeigu jaučiate, kad veido oda sausa, pleiskanuoja,kad ją traukia,…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Apie odą
Apie odą Jeigu norite tinkamai prižūrėti veido odą, tai pirmiausia turite žinoti, kokia ji - normali, sausa, riebi, arba mišri. Normali oda Normali…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Kinijos virtuvė
Kinijos virtuvė Kinų virtuve apibendrintai vadinamos Kinijoje esančios Tolimųjų Rytų virtuvės, išskiriant jas nuo japoniškos, korėjietiškos…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Japonijos virtuvė
Japonijos virtuvė Gamta Japoniją dosniai apdovanojo vandenyno turtais ir vietiniai virėjai jau nuo senų laikų pabrėžia, koks svarbus žmogui yra maistas iš…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Italijos virtuvė
Italijos virtuvė Italija – tai spagečių, picos, alyvuogių aliejaus, espreso kavos bei kapučino šalis. Itališka virtuvė neįtikėtinai „marga”…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Indijos virtuvė
Indijos virtuvė Indijoje beveik 98 % Indijos gyventojų yra vegetarai. Indijoje nėra vieno nacionalinio patiekalo. Maistas skirtingas kiekviename regione. Dėl naudojamų…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Graikijos virtuvė
Graikijos virtuvė Graikai savo virtuvės neįsivaizduoja be salotų ir sūrio. Daržovių salotos yra gausiai užpilamos alyvų aliejumi ir pabarstomos šviežiais…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Danijos virtuvė
Danijos virtuvė Tradiciniai Danijos virtuvės patiekalai – tai sumuštiniai, virtos arba cukruje skrudintos bulvės, virti raudonieji kopūstai, kiaulienos…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Čekijos virtuvė
Čekijos virtuvė Čekijoje maisto gamybos tradicijos yra neatsiejama nuo kaimo gyventojams būdingo maisto ruošimo. Nors daugelis pabrėžia, jog čekų nacionalinė…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Bulgariška virtuvė
Bulgariška virtuvė Bulgarų virtuvė, sukaupusi ilgą slavų, turkų, graikų kulinarinę patirtį, šiandien šalies svečiams gali pasiūlyti itin turtingą…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Brazilijos virtuvė
Brazilijos virtuvė Brazilija labai didelė šalis, todėl nekeista, kad turi spalvingą ir asortimentingą virtuvę, pradedant nuo populiaraus gaúcho kepsnio…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Baltarusijos virtuvė
Baltarusijos virtuvė Baltarusijos virtuvė panaši į kitų slavų šalių virtuvę ir yra išlaikiusi nemažai senovinių maisto ruošimo tradicijų.…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Airijos virtuvė
Airijos virtuvė Airiai dažniausiai maitinasi sočiais pusryčiais, verda košes, kepa bekonieną, kiaušinius, žuvį, desertui pasiskrudina duonos, apsitepa…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Jungtinė Karalystes virtuvė
Jungtinė Karalystes virtuvė Britų virtuvė susiformavo veikiama šalies savotiško klimato, salos geografijos ir istorijos. Anglų virtuvei įtaką darė kitos Europos…
Ivertinimas:
Komentarai: 0
Gauk skaniausia naujienlaiškį kiekvieną savaitę!